LV Folie Montage is gespecialiseerd in interieurfolie, raamfolie, reclame & sign.

Interieurfolie

Vaak zijn de keuken, kozijnen of meubels in uw woning of kantoor niet aan vervanging toe, maar is wel behoefte aan een frisse uitstraling. Dan kunt u overwegen om dit te laten wrappen met interieurfolie. Als de keuken nog niet aan vervanging toe is, maar er wel behoefte is aan een andere kleur in de keuken dan is het keuken wrappen de ideale oplossing. In tegenstelling tot het aanschaffen van een nieuwe keuken kunt u al voor een lage prijs kiezen voor keukenwrappen. De folie die door LV Folie Montage gebruikt wordt is van hoogwaardige kwaliteit en gaat jaren mee. Dit geldt voor alle interieurfolies, maar ook voor de folie die gebruikt wordt bij het wrappen van aluminium- en kunststof kozijnen.

Meer informatie nodig over keukenwrappen? Klik op de onderstaande link.

Raamfolie

Bij raamfolie kunt u denken aan de melkglasfolie in uw badkamer en woonkamer of voor in uw kantoorruimte. Ook kunt u bij raamfolie denken aan zon- en warmtewerende folie. Als u de temperatuur in huis wilt verlagen of als er geen inkijk van buitenaf is gewenst dan kan deze folie een optie zijn. Er zijn vele soorten raamfolie waarmee LV Folie Montage werkt. Er kan dan ook een passend advies gegeven worden dat aansluit op uw wensen.

Reclame & Sign

Van autobelettering tot bewegwijzering en van logo stickers tot reclameborden. De opties in reclame zijn eindeloos en samen met u kan er gekeken worden wat het beste aansluit op uw wensen. Er is een ruim aanbod. En dat is ook wat LV Folie Montage te bieden heeft. Fotobehang met de gewenste print, textielframes, alumium doekframes of gevelletters in de gewenste kleur en grootte op uw pand. Er is heel veel mogelijk.

 

Weten of uw project ook in dit rijtje past, neem dan gerust contact op!